Επιστροφές Προϊόντων

www.bellarosa.gr

Δείτε τι ισχύει για τις επιστροφές των προϊόντων του Bella Rosa.

Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, αρκεί να μην έχει ανοιχτεί ή παραβιαστεί η συσκευασία και να μην έχει αλλοιωθεί με κανέναν τρόπο.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν σχετικής αίτησης υπαναχώρησης του πελάτη μέσω email.

Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται στα παρακάτω καλλυντικά – προϊόντα:

  • Λίμες νυχιών
  • Σετ Μανικιούρ,
  • Αποσμητικoύς Κρυστάλλους
  • Στυλό Ενυδατικά νυχιών
  • Βερνίκια νυχιών

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών ή σε περίπτωση που η συσκευασία του προϊόντος έχει ανοιχτεί, τότε το www.bellarosa.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Συσκευασία, απόδειξη λιανικής πώλησης κλπ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το www.bella-rosa.gr, είτε μέσω email από τη σελίδα επικοινωνίας, είτε τηλεφωνικά στο +30 210 6835492, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-20:00.

Ευθύνη

Το www.bellarosa.gr, δεν ευθύνεται για ελαττώματα των προϊόντων και ζημιά από την αιτία αυτή, για τα οποία μόνος υπεύθυνος είναι ο κατασκευαστής – προμηθευτής τους.

Σε κάθε περίπτωση παραλαβής από τον αγοραστή ελαττωματικού προϊόντος ισχύουν οι παρακάτω όροι :

To προϊόν πρέπει να επιστραφεί από τον πελάτη στο κατάστημα του www.bellarosa.gr εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του, με την πλήρη συνοδευτική συσκευασία του καθώς και με το παραστατικό αγοράς του.

Η αδυναμία λειτουργίας του προϊόντος πρέπει να οφείλεται σε ελάττωμα του κατασκευαστή και όχι σε βλάβη η οποία προκλήθηκε κατόπιν κακής χρήσεως του προϊόντος, όπως για παράδειγμα και όχι αποκλειστικά από πτώση, λειτουργία εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή, επέμβαση στο εσωτερικό του από μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς κτλ.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει επαρκές απόθεμα για την αντικατάσταση του προϊόντος, το www.bellarosa.gr μπορεί να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο ιδίων ή ανώτερων τεχνικών προδιαγραφών ή αναγραφόμενης τιμής ή να προχωρήσει σε επιστροφή των χρημάτων στην αρχική τιμή αγοράς στον πελάτη.

Σε περιπτώσεις επιστροφής των προϊόντων,το κατάστημα www.bellarosa.gr είτε θα προβαίνει σε επιστροφή χρημάτων είτε κατόπιν συνεννόησης με τον εκάστοτε αγοραστή θα πιστώνει το ακριβές ποσό στην αμέσως επόμενη παραγγελία.